Pages

Sunday 1 September 2013

За мен // About me

  За мен

 Здравейте, казвам се Василена, ученичка съм, на 17 години, интересувам се от мода, дизайн и кулинария и тук смятам да публикувам точно такива неща. Мотото ми е "Най-велите идеи са най-простите" Уилиам Голдинг  част от статиите ми ще имат и превод, но не буквален, на  английски, за да бъдат разбирани от повече хора, възможно е да допускам грешки при писането, за което се извинявам предварително. Надявам се да ви хареса :)


About me

 Hello, my name is Vasilena, I am 17 years old,I am from Bulgaria, I live in Sofia, I am interested in fashion, design an baking. So, my posts will be related to this topics. My motto is "The greatest ideas are the simplest.”  William Golding. I might make mistakes in English because I am not  very fluent in it but I hope you like my blog :) 

Началото // The begging

                 Началото 

 Реших да направя този блог след прочитането на една книга, която ме вдъхнови, накара ме да се замисля над живота и за това, че всичко е възможно стига да помечтаеш за него, след това да  визуализираш исканията си, и истински да вярваш, че те ще станат реалност. Никога до сега и за секунда не бях помисляла, че ще си направя блог, защото според мен това е за хора, които имат интересно мислене и дарба да пишат, а не бих казала нито едно от тези неща за себе си. Въпреки това реших, че няма какво да губя, ако пробвам. Този блог ще е посветен на моята страст - модата. 

Тhe beginning 
I decided to create this blog after reading a book which inspired me to follow my dreams and ensured me that everything is possible if you wish and work hard for it. In my opinion making a blog was time-wasted if you do not have a flair for writing, which I  believe I don't, but after all  I thought, why not give it a try ?
 This blog will be related to my great passion- fashion.